Abans del desmantellament del grup d'hackers *LulzSec, el líder del grup - que va resultar ser un agent del FBI - li va dir a un reporter de The Guardian que podia o no estar connectat amb la CIA.
El juliol passat, enganxat per una acusació que ell treballava per als musulmans yihadistes, va participar en un xat d'Internet amb el periodista James *Ball.
*Ball no va publicar els extractes de la seva conversa amb Héctor Xavier *Monsegur, també conegut com *Sabu, el líder de *LulzSec, fins al cap de que els membres del grup van ser arrestats per les seves activitats de pirateria i es va saber que treballava per al FBI.
"*Sabu va començar denunciant la publicació de The Guardian d'acusacions vagues sobre els suposats vincles islàmics de la comunitat hacker," va escriure *Ball. "Llavors ell va canviar de rumb, preguntant per què el periòdic no havia publicat els rumors que ho vinculen amb la CIA, argumentant que equivaldria a una acusació equivalent i inexacta per igual. Dau el que sabem ara, el viratge és particularment notable. "
Després de negar que ell treballés per a la CIA, *Sabu va dir a *Ball que tindria sentit des d'una perspectiva de bandera falsa, si "un grup rebel de pirates informàtics de sobte comencés a atacar als interessos nacionals en una *ciberguerra. Provocant una revisió massiva de la seguretat en Internet, en teoria."
*Ball escriu que "l'interessant és el raonament intern de *Sabu de per què - almenys hipotèticament - a una organització compromesa (tal com avui coneixem que era *LulzSec) se li podria permetre que continués."
A *LulzSec se li va permetre continuar precisament per la raó que esmentada *Sabu: Proporcionar la narrativa de la propaganda necessària per a un impuls del govern d'una legislació *draconiana de seguretat cibernètica.
James *Ball fa l'argument per nosaltres: "Des de març a juny d'aquest any ell i els seus *manejadores del FBI coneixien els detalls, sovint per endavant, d'atacs d'hackers, incloent la *intercepción d'una trucada de conferència del FBI, i la confiscació dels 5 milions de correus electrònics dels servidors de l'empresa d'intel·ligència *Stratfor en el Regne Unit, que actualment estan sent publicats per Wikileaks."
*Sabu no va admetre que va treballar per a la CIA. Però és interessant que un agent del FBI li digui a un periodista que té sentit que el govern desplegués una falsa bandera cibernètica amb la finalitat d'impulsar més lleis restrictives destinades a controlar Internet.
És un exemple clàssic de problema-reacció-solució de *Diocleciano.
El Govern crea un problema a través d'un esdeveniment de falsa bandera - *hackeando servidors, robant correus electrònics i contrasenyes, i burlant-se de les autoritats - i després de provocar la por del públic (per exemple, els hackers poden apagar la xarxa elèctrica) idear una solució que, bàsicament, mat a la gallina dels ous d'or d'Internet
12/3/12
Falsa Bandera Cibernètica per excusar el control ferri d'Internet?
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario